+381 63 326540 office@ultimanautica.rs

Team Building i Incentive putovanja

U skladu sa  potrebama poslodavaca  modernih kompanija, želimo da vam predstavimo ponudu Team Building i Incentive putovanja koja je fokusirana na odmor i zabavu uz stvaranje čvršćih veza medju zaposlenima, unapredjenja komunikacije i organizacije timova.

Kompletna ponuda  je zamišljena kao akcija medjusobnog povezivanja zaposlenih, zbližavanja i unapredjenja medjusobne komunikacije, organizacije i koordinacije budućeg rada u timu. Dokazano je da svaka obuka i druženje zaposlenih  u realnim uslovima doprinosi povećanju maksimalne osposobljenosti polaznika za timski rad i stvara sinergetski efekat u svakodnevnom poslovanju.

Team building možemo organizovati na nekoliko različitih načina, predlažemo vam samo neke od njih.

Flotilla – jedrenje u grupi

Ovaj vid organizacije pogodan je za sva preduzeća, bez obzira na broj zaposlenih, kao i za one koji žele da povedu svoje poslovne partnere. Nije neophodno da svi članovi posade imaju zaduženja, jer je profesionalni skiper ujedno i kapetan, tako da jedan deo posade može i samo da se prepusti uživanju. Učesnici su smeštani na brodove sa 3 ili 4 kabine i imaju komletan konfor za višednevno krstarenje. Flota isplovljava iz neke od baza koje imamo u ponudi u Hrvatskoj, Grčkoj, Sloveniji i Crnoj Gori. Ruta obuhvata obilazak nekoliko zanimljivih lokacija, koje su ujedno i takmičarske etape. Moguća organizacija zajedničkih večera, obilazaka i dodatnih aktivnosti. Ultima Cup je jedan od primera, dobre zabave i druženja, koji možemo organizovati i za vašu kompaniju, udruženje…. Pročitajte detallnije

Zabava

Ukoliko smatrate da bi najviše efekta na vaše zaposlene imalo kompletno opuštanje i zabava na talasima sa/bez skipera, kupanje, sunčanje, zajednička priprema hrane ili poseta nekoj od čuvenih konoba, postoji i takva mogućnost. Napominjemo da ni jedan od prethodno navedenih oblika ponude ne isključuje ovaj poslednji, on je sastavni deo svakog jedrenja i uživanja na talasima. Predah koji bi svakako trebalo da priuštite svojim zaposlenima a i sebi.

Izleti

Izuzetno atraktivna mogućnost plovidbe na srednjovekovnom brodu, Dubrovačkoj karaki, koja je verna replika istoimenog broda iz XVI veka, predstavlja nezaboravan doživljaj. Obilazak Dubrovnika sa mora i ostrva koja ga okružuju, vratiće vas u doba Dubrovačke republike, a zahvaljujući savremenoj opremi i konforu koju ovaj brod poseduje, uživaćete uz lokalne gastronomske specijalitete i divan ambijent.

Proverite zašto su najveće svetske kompanije odabrale ovaj brod za svoje proslave, poslovna druženja i promocije.

Fish picnic

Zbog blizine i dobre atmosfere posebno su popularni izleti koje organizujemo na Crnogorskom primorju, takozvani Fish Picnic. U ponudi imamo nekoliko brodova, tako da je moguće organizovati za različit broj osoba. Jednodnevni izlet bokokotorskim zalivom, po predloženom ili drugačije dogovorenom rasporedu, poseta turističkim atrakcijama (Tivat – Porto Montenegro, peraška ostrva i  Perast, Kotor, Prčanj) i mestima za kupanje (Stoliv, Morinj, Ostrvo cvijeća, Žanjic, Plava špilja, Mamula). Više o ovoj ponudi možete saznati ovde.

Regatno jedrenje

Regatno jedrenje traži izuzetan timski rad. Uslovi u kojima se odvija nisu uobičajeni, jer pored drugih učesnika, broda i opreme, ono što se ne može predvideti i na šta se ne može uticati su more i vremenski uslovi. Posle samo jedne zajedničke regate, tim koji je učestvovao spreman je za najveća dostignuća.

Škola jedrenja

U okviru koje bi polaznici/zaposleni pohadjali časove teorije, a zatim veći deo dana provodili na jedrilici sa skiperom/instruktorom i oprobali se u ovoj veštini. Na kraju obuke možemo za vas organizovati  internu regatu polaznika. Ovaj vid obuke izmešta vase zaposlene iz ustaljenog okruženja i pomaže im da steknu nova znanja ne remeteći jedinstvo ekipe već naprotiv doprinoseći stvaranju nove dimenzije takmičarskog duha.

Seminar

Edukativni seminar koji vode eminentni stručnjaci iz oblasti team buildinga čiji je rad baziran na minimalnom predavanju a maksimalnom uvežbavanju pokazanog kroz trening, radionice, diskusije, role play i rešavanju konkretnih problema.

Molimo vas da ovu ponudu prihvatite kao materijal za diskusiju. Do finalnog sadržaja ćemo doći nakon usaglašavanja vaših potreba i zahteva.