+381 63 326540 office@ultimanautica.rs

Pretraživač plovila – iznajmljivanje jedrilica, jahti, katamarana

Zahvaljujući velikom izboru plovila i destinacija u našoj ponudi, iznajmljivanje jedrilica i drugih plovila je mnogo lakše, sigurnije i povoljnije.

Preko 14000 plovila iz svih polaznih baza na Mediteranu stoji vam na raspolaganju. Nemate nikakva ograničenja kod izbora, ni po pitanju veličine broda, modela i nivoa opreme, a ni po pitanju polazne baze ili regiona gde želite da jedrite. U našoj ponudi naći ćete brod koji se uklapa u vaš budžet.
Pošaljite popunjen upitnik i dobićete našu informativnu ponudu sa širim izborom brodova na osnovu koje ćete moći lakše da odaberete brod koji će u potpunosti odgovoriti svim vašim potrebama.

ODABERITE PLOVILO
Upišite željeni datum. Smene su subotom.

Nakon prvog pregleda obavezno nas kontaktirajte na tel. 063326540 ili pošaljite e-mail , kako bi vam pomogli da odaberete najbolji brod i ostvarite najpovoljniju cenu koja može da bude i niža od ponuđene. 

Šta treba znati – Iznajmljivanje jedrilica, jahti, katamarana

Brodovi u čarteru se uglavnom dele u tri kategorije:

  • Luks (novi brodovi kao i brodovi do 3 godine sa dosta dodatne opreme)
  • Standard (brodovi do 5 godina starosti)
  • Ekonomsku klasu (od 5 do 8 godina starosti).

Brodovi stariji od osam godina i njihovo stanje zavisi od načina održavanja i očuvanosti.

Zato kada poredite cene morate voditi računa o godini proizvodnje, nivou opreme, dodatnim i skrivenim troškovima, pristupačnosti polazne baze…

Ono što je najvažnije je kvalitet i pouzdanost plovila, a za to vam je najveći garant renome charter agencije kod koje iznajmljujete brod. Mnogi su zbog želje da uštede iznajmljivali na prvi pogled povoljnije (jeftinije) plovilo, međutim dešavalo se da dožive neprijatnosti zbog kojih im propadne odmor, a čak i da ne dobiju plovilo koje su platili, a ponekad ga ne dobiju uopšte.

ULTIMA NAUTICA DOO je jedina registrovana charter kompanija u Srbiji koja posluje od 2008. godine i sa iskustvom u charteru od preko 30 godina. Naši partneri su najveći fleet operateri u Grčkoj, Hrvatskoj i ostalim regionima.