+381 63 326540 office@ultimanautica.rs

Iznajmljivanje kabine na jedrilici sa skiperom

Možete se prijaviti pojedinačno, u paru ili u grupi, iznajmljivanje kabine je najlakši način da krenete na jedrenje.

Imate priliku da uživate na najboljem letovanju u dobrom društvu.
Ako u svom najbližem okruženju prijatelja i rodbine, ne možete da okupite dovoljan broj članova posade da bi sami iznajmili jedrilicu, iznajmljivanje kabine je rešenje za vas.

Izdvajamo iz ponude:

Iznajmljivanje kabine na jedrilici JEANNEAU SUN ODYSSEY 43.

Polazna baza Vliho / Lefkada, akvatorijum Jonsko more. U cenu nisu uračunati troškovi goriva i marina i čišćenja koje se deli na broj osoba. Minimalan broj osoba je 6 (šest).

  Jedrilica / Yacht Cena sedmodnevnog najma po osobi (2022): Ukrcavanje: subota, do 17h
Iskrcavanje: subota, do 09h
 Jeanneau SO 43

4 kabine
2 WC/Tuš

Kaucija:100 *eur

Čišćenje: 170 eur

Avgust 690  Iznajmljivanje kabine na jedrilici sa skiperom
Jul 630
Jun 550
Septembar 580
Oktobar-Maj 390

*Iznos kaucije je po osobi. Plaća se pre isplovljavanja u kešu, a vraća se po povratku broda u bazu.

Prijavljivanje je pojedinačno i u grupi. Ipak, preporučljivo je da se prijavi minimum dvoje ljudi  jer su sve kabine za dve osobe, a na većini brodova su kreveti  spojeni. Ukoliko se prijavljujete pojedinačno morate biti spremni da delite kabinu sa nepoznatim ljudima, ili da platite celu kabinu.

Princip ishrane na brodu je da se napravi zajednički fond, takozvana „brodska kasica“ iz koga se kupuju osnovne namirnice, voda i sve ono što služi za zajedničke potrebe. Skiper ne učestvuje u troškovima (obaveza posade da obezbedi hranu i piće za skipera). Odvojeno se nabavljaju alkoholna pića, namirnice za specijalne režime ishrane, delikatesi…U svakom slučaju sve je stvar dogovora, a skiper je tu da ukaže na nepisana pravila kojih se treba pridržavati radi fukcionisanja na brodu.

Itinerer, ili plan plovidbe određuje skipper prevashodno u odnosu na vremenske uslove, jer on odgovara za bezbednost putnika i broda. Posle toga uzimaju se u obzir sve vaše želje i afiniteti. Skiper će vam predložiti najbolje plaže i restorane, brinuti o brodu i vašoj bezbednosti, a pritom biti nenametljiv i kooperativan. Ako želite upoznaće vas sa osnovama jedrenja, navigacije….

Predlog itinerera:

Jonsko more jug /  Lefkada – Meganisio – Kefalonija – Itaka – Kalamos – Palairos – Lefkada

Jonsko more sever /  Krf – Mourtos – Parga – Paxos – Petriti – Sagiada – Krf