+381 63 326540 office@ultimanautica.rs

O nama

ULTIMA NAUTICA d.o.o. je osnovana 2008.god. kao preduzeće specijalizovano za pružanje usluga iz oblasti nautičkog turizma. Ultima Nautica je jedina specijalizovana agencija koja se bavi Yacht Charter-om u Srbiji.

Ultima Nautica

         Since 2008

Naša delatnost obuhvata:

  • Yacht charter – Iznajmljivanje jedrilica, brodova
  • Škola jedrenja
  • Regatno jedrenje
  • Team Building
  • Prodaja brodova

ULTIMA NAUTICA d.o.o.
Palmotićeva 16a, Beograd 11000
office@ultimanautica.rs
MB: 20425628 , PIB: 105626134

Partneri i ponuda:

Osnovni princip kojim se rukovodimo u našem radu je ujednačeni kvalitet usluga, zato sarađujemo sa kompanijama koje su vodeće u svojim oblastima. Na taj način naši korisnici mogu biti sigurni da će za svoj novac dobiti najviše što će ih opredeliti da nam i ubuduće poklone svoje poverenje.

Najveća ponuda jedrilica, motornih jahti, glisera… na jednom mestu od preko 14000 plovila..

Najpotpunija charter flota sa najširom ponudom kvalitetnih plovila, izuzetna ekipa savršeno obučenih skipera, garantuje sigurnu plovidbu.

Saradnja sa najvećim Grčkim i Hrvatskim kompanijama, omogućava nam da našim korisnicima ponudimo maksimalan broj mogućih opcija, termina, veliki broj brodova i baza, kao i podršku u svakom trenutku gde god da se nalaze sa svojim plovilom.

Nismo zaboravili ni ljubitelje Crnogorskog primorja, Mediterana i severnih mora, tako da sa nama možete zaploviti i jednim od najlepših akvatorijuma oko Sardinije ili fjordovima Norveške.

U našoj ponudi možete pronaći Motorne jahte Linssen, koje zaokružuju našu charter ponudu na Jadranu.

Organizacija Team building i Incentive (podsticajna) putovanja – Jedrenje je idealna aktivnost za razvijanje timskog duha, učvršćivanje poslovnih kontakata…

Kratki video klip sa neke od naših flotila možete videti ovde

Nenad Miletić, osnivač Ultima Nautica d.o.o., sa iskustvom od preko 30 godina u jedrenju. Prvih 20 godina bavio se jedrenjem rekreativno, kao korisnik čartera, a od 2008. godine i profesionalno, kao direktor prve Yacht Charter agencije u Srbiji.