Poklon za jubilej 10 godina – 10% popust za jedrenje

Popust za jedrenje

Povodom 10 godina od osnivanja ULTIMA NAUTICA vam poklanja popust za jedrenje od 10%

Ove godine obeležavamo 10 godina od osnivanja prve Yacht Charter agencije u Srbiji. Počeli smo 2008. godine sa ponudom od 25 jedrilica iz marine u Kaštelima, a danas naša ponuda obuhvata 14000 plovila iz baza po celom svetu. Popust za jedrenje odnosi se na sve jedrilice, katamarane… iz naših baza u Grčkoj i Hrvatskoj.
Naši direktni partneri su najveći fleet operateri i vlasnici plovila što našim korisnicima garantuje najbolje cene. Još značajnije od cene je sigurnost kod plaćanja i poverenje koje smo gradili proteklih 10 godina.

Pozivamo vas da pogledate našu ponudu i u nekoliko koraka definišete vaše zahteve, sada je pravo vreme za planiranje jedrenja. Moguć je i veći popust za jedrenje u zavisnosti od plovila.

Iznajmiti brod nije isto što i bukirati sobu u hotelu. Sada svako može “izguglati” ponudu plovila i dobiti ponudu, ali tek tada nastaju bitne razlike između onih koji imaju iskustva, razumeju vaše zahteve i mogu da vam predlože najbolje rešenje, od ostalih. Nije sve u ceni, “jeftinija” po pravilu nije i najbolja ponuda.