OCEAN SAFETY - Sigurni na vodi u svim uslovima.

Ocean Safety specialise in the worldwide supply, distribution, service & hire of marine safety equipment including liferafts, lifejackets & EPIRBs. The company has grown rapidly and today boasts a diverse range of customers including ship and superyacht builders, round the world racing, cruising yachts and the MOD.

Lifejackets - Prsluci za spasavanje

Prsluci ili pojasevi za spasavanje Ocean Safety obezbeđuju maksimalanu sigurnost uz optimalan konfor i pokretljivost. Za razliku od klasičnih pojaseva ne samo da su pouzdaniji i efikasniji nego već posle nekoliko minuta niste ni svesni da ih imate na sebi. Preporuka je da ih nose svi članovi posade a posebno u nepovoljnim vremenskim uslovima, ali obavezno: deca, neplivači, takmičari na regatama, polaznici škola jedrenja, ribari, službena lica... Jako su praktični za korišćenje na manjim plovilima, gliserima, jedrilicama... jer zbog svoje male zapremine ne zauzimaju puno mesta. Jedan pojas može da se koristi mnogo godina, a svi imaju petogodišnju garanciju. Kada se jednom upotrebi, zamenom patrone odmah je spreman za narednu upotrebu.

U našoj ponudi možete pronaći sve proizvode Ocean Safety, a ovde izdvajamo prsluke za spasavanje, automatske koji se sami naduvaju u dodiru sa vodom i manuelne koji se ručno aktiviraju..

Commodore

Ovaj model je vrlo kompaktan i konforan, zaobljene forme sa patent zatvaračem za lakše pakovanje. Integrisan pojas i trake sa alkama za koje se kači sigurnosna traka za bezbedno hodanje po palubi. Pogodan za jedriličare.Ovaj pojas je po ISO12402-3 (150N) odobren do 180N. Cena:

  • LIF0110 - Commodore automatski... 118 eur
  • LIF0115 - Commodorea manuelni.... 102 eur
  • HAR0002 - Sigurnosna traka 2 Hook...61 eur

Kru XS - Child & Junior

Kru serija je dizajnirana da bude lagana i kompaktna. U ponudi su pojasevi za odrasle, juniore i decu. Pogodni za sve vrste plovila na rekama, jezerima i morima. U ponudi su automatski i manuelni, dok su za decu i juniore isključivo automatski. Cena:

  • LIF5065 - Kru XS za odrasle automatski....... 91 eur
  • LIF4600 - Kru Child 15-30kg, automatski....146 eur
  • LIF4600 - Kru Junior 30-40kg, automatski..146 eur

 

 

 

ULTIMA NAUTICA d.o.o., Beograd 11000, Palmotićeva 16a, Tel. (+381 11) 34 77 960, Fax (+381 11) 289 49 34, e-mail: office@ultimanautica.rs