Home
Linkovi

Na ovom mestu nalaze se korisni linkovi ka sajtovima naših partnera, kao i sajtovi sa kojima smo ili razmenili linkove ili mislimo da imaju zanimljive sadržaje koji će vam koristiti.

www.ultra-sailing.hr - Partner Ultima Nautice. Zastupnik Beneteau. Charter flota sa preko 40 najkvalitetnijih brodova, vrhunska škola jedrenja... uz desetogodišnje iskustvo i visok nivo kvaliteta usluga, potvrda su ozbiljnosti i renomea ove kompanije.

www.beneteau.com - Ime  Beneteau znači 120 godina tradicije i 42000 brodova koji plove morima širom sveta. U ponudi ovog francuskog brodogradilišta nalaze se modeli koji će ispuniti sve vaše zahteve za vrhunskim jedrenjem i maksimalnim  konforom.

www.tennis-pro-shop.rs - Dva bela sport, tenis i jedrenje, imaju mnogo toga zajedničkog i uvek smo spremni da podržimo kvalitetne programe. Ovaj sajt nudi veliki asortiman artikala i opreme za tenis uz 30 godina iskustva u tom sportu.

www.garmin.rs - Ovlašćeni uvoznik Garmin uređaja Beogradska kompanija Infoteam obezbedila je najkvalitetnije softvere i mape za GPS uređaje...

www.alligatorsailingteam.com - Vojislav Radivojević, jedriličar sa bogatim regatnim iskustvom, pokrenuo je 2005. godine ideju i formirao Alligator Sailing Team, koji je u prethodne dve takmičarske sezone postigao izuzetne rezultate: učestvovao na 19 regata od kojih je u 14 bio prvi u svojoj klasi, a u 9 trka i apsolutni pobednik.

www.nauticki-magazin.com - Specijalizovani nautički časopis sa najdužim stažom na našem tržištu. Zanimljivim i raznovrsnim temama stiče sve više čitalaca koji pored korisnih informacija očekuju i nešto više.

www.bkmetalac.rs - Brodarski klub Metalac iz Smedereva jedan od najstarijih nautičkih klubova koji se bavi amaterskim sportom - jedrenjem na vodi. Jedan od osnovnih ciljeva je omasovljavanje jedrenja medju mladima od 7 - 14 godina. Podržimo ih u tome.

www.meteo.hr - Pouzdana i pravovremena vremenska prognoza je od izuzetne važnosti za sve koji plove, a ovaj sajt je pravo mesto za to.

www.marina-kastela.hr - Jedna od marina koja je polazna tačka za goste Ultima Nauitce, nudi kompletnu uslugu i konfor.

www.aci-club.hr - Ovde ćete naći korisne informacije koje će vam pomoći u odabiru rute i planiranje putovanja. ACI marine u Dubrovniku i Trogiru, takođe su polazne tačke za goste Ultima Nauitice.

Netvodic.com - direktorijum sajtova - Izbor domaćih sajtova, servisa i linkova na internetu. Prijavite i vaš sajt!  

Aladin - Putovanja - Najposećeniji poslovni portal u Srbiji. Internet pretraživač. Poslovni adresar: Srbija, Beograd. Putovanja. Poslovi. Mape. Forum. Top 300. TV program.