Grcka vile

GRČKA VILE - Najveći izbor vila, apartmana, hotela i soba. U saradnji sa Booking.com - broj 1 web sajt za rezervaciju smeštaja.

 


Booking.com

 

Poželeli ste konfornu vilu sa bazenom, uz more, u prelepoj uvali sa plažom, mirnu oazu... i to sve u Grčkoj. Pogledajte našu ponudu Grčka Vile za predstojeću sezonu.

Mesto neverovatne lepote, oaza mira i konfora. Sve što vam treba je odmah pored vas i samo za vas. 
    
Karvouno Villas Luksuzni kompleks sa 5 zvezdica, sagrađen u kamenu, sadrži 3 vile na zasebnim placevima, garantuju privatnost gostima. Dve velike vile primaju od 7-10 osoba a treća, nešto manja 4-5 gostiju. Svaka vila ima zasebni bazen i veliku baštu, mesto za ručavanje uz bazen i sve to sa predivnim pogledom na more. Sivota je poznato po predivnim zalascima sunca i nema ništa lepše posmatrati ga opušteni pored bazena. Kompleks je na samo 50 metara od plaže u mirnoj zelenoj uvali udaljen 600 metara od mesta Sivota.    
Preko puta se nalazi ostrvo Krf a na 25 minuta od luke Igoumenitsa gde pristaju brodovi koji plove iz Italijanskih luka Bari, Brindisi, Venecija i Ancona.  Sivota je omiljeno mesto jedriličara i vlasnika luksuznih jahti, koji ne propuštaju priliku da svrate i uživaju u kristalno čistom moru i zelenilu ovog akvatorijuma.
U okruženju ima mnogo divnih mesta za izlet kao što je čuvena reka Styx (River Acheron), monolitni manastiri Meteori, grad Ioannina (poznat po Silver Jewellery).
Uz obalu od Sivote do popularne turističke destinacije Parga proteže se 20km predivnog pejzaža i veliki broj prelepih plažica.

Za slobodne termine i ponudu, molimo pozovite nas na Tel. +381 11 3477960, ili pošaljite upit na email: office@ultimanautica.rs

Za sve naše korisnike omogućili smo vez za plovilo na novom pontonu u samoj uvali. Tako ćete imati mogučnost da vaše plovilo bude u neposrednoj blizini vile i uvek pri ruci.

Takođe ukoliko plovite iz Lefkade ka Krfu i obrnuto, moći ćete da pristanete u ovoj predivnoj uvali i bezbedno provedete nekoliko dana na našem vezu.

Ponton 1 Ponton 2 Ponton 3 ponton 4