Prodaja brodova - BENETEAU

 

Подели

Ime  Beneteau znači 120 godina tradicije i 42000 brodova koji plove morima širom sveta. U ponudi ovog francuskog brodogradilišta nalaze se modeli koji će ispuniti sve vaše zahteve za vrhunskim jedrenjem i maksimalnim  konforom. Zahvaljujući velikom izboru svrstanih u nekoliko linija, lako ćete odabrati pravi, a kupovina broda predstavljaće pravo uživanje.

Oceanis 46Oceanis

Brodovi Oceanis linije projektovani su za sva mora-okeane. Spoj elegancije i modernog dizajna, bez kompromisa sa maritimnim karakteristikama. Svaki detalj je pažljivo urađen, od drvenih elemata do visokosofisticiranih uređaja što doprinosi doživljaju potpunog konfora. Niko neće ostati ravnodušan prema šarmu ovih krstaša.

 


First 50First

Želite izazov, imate sportski duh, onda je vaš pravi izbor brod iz linije First. Regatijer sa konforom krstaša.  Budite za kormilom broda koji poseduje neverovatne performanse. Iskustvo u projektovanj, inovativni dizajn... čine da svaki First koji izađe iz brodogradilišta bude uvek ispred svojih konkurenata. Iskoristite to.

 

 

Sense 50Sense NEW

Sense, kao novi koncept jedrilica spaja zadovoljstvo jedrenja sa potpuno revolucionarnim dizajnom unutrašnjosti.

Zahvaljujući dizajnu eksterijera koji je veoma blizak konceptu Open jedrilica kakve se koriste u dužim okeanskim plovidbama i takmičenjima,  dobija se ogroman unutrašnji volumen broda koji pruža potpuno revolucionaran raspored unutrašnjosti. Na spomenuto se nadograđuje filozofija modernog dizajna i povezanosti života u kokpitu i salonu kao u jednom prostoru...

Polovni brodovi

Odlično očuvani i sa puno dodatne opreme, brodovi stari nekoliko godina, mogu biti odlično rešenje za vas. Pogledajte našu specijalnu ponudu, i obezbedite brod po izuzetnoj ceni. Pozovite nas.